Sastojci:
1,5 žlica umaka od soje
1,5 žlica umaka od smeđeg graha
1 žlica šećera
1 žlica sherryja
1 žlica sezamovog ulja
1 žlica nasjeckanog đumbira
1,5 žlica vode
Pola kilograma vodoravno, tanko narezanih goveđih filea
2 šalice prokuhanog pire krumpira
Soli po želji
2 žlice putra
U plitku posudu stavite umak od soje, umak od smeđeg graha, šećer, sherry, sezamovo ulje, nasjeckani đumbir i vodu te dobro promiješajte. Dodajte govedinu, pokrijte i stavite u hladnjak na nekoliko sati.
Izvadite meso iz marinade i stavite ga u parni lonac za kuhanje i kuhajte između 30 i 45 minuta, ili dok govedina ne postane meka.
U veliki tanjur dodajte slatki krumpir pomiješan sa soli i puterom. Govedinu postavite povrh slatkog krumpira.